7.10.13

NorthgateArinso kiest voor Software AG om dienstverlening aan de klanten nog te verbeteren


NorthgateArinso, één van de belangrijkste spelers in de wereld van human resources, telt een aantal zeer grote klanten die het bedrijf het internationale beheer van hun HR behoeften toevertrouwen. Dit zijn zeer complexe processen met grote variaties van land tot land en van klant tot klant, wat ook de verwerking van zeer hoge datavolumes met zich meebrengt. NorthgateArinso besloot om hiervoor met Software AG in zee te gaan en diens ESB en BPMS oplossing te gebruiken om de integratie van nieuwe klanten te versnellen, alsook de dienstverlening aan de bestaande klanten nog te verbeteren dankzij een verhoogde automatisatie van de dataverwerking. Om dit project van bijzonder strategisch belang tot een goed einde te brengen, wordt het uitgevoerd in samenwerking met systeemintegrator Ferrologic (Heverlee).
Steve Vereecke, VP Global Technology en CTO van NorthgateArinso: “Wat de doorslag heeft gegeven in onze keuze is dat Software AG vanaf dag 1 met een partner is binnengestapt, zijnde Ferrologic. De samenwerking heeft snel geleid tot een succesvolle Proof of Concept die ons heeft overtuigd van de mogelijkheden van het product en de snelheid waarmee we een configuratie kunnen opzetten.”


Eerder dit jaar werd NorthgateArinso als leider gepositioneerd in Gartner’s “2013 Magic Quadrant for Payroll BPO Services”. Ook Software AG is door de analystenbureau’s Gartner en Forrester als leider benoemd in 15 marktcategorieën.