9.7.12

Grote actie op antivirus software ESET Smart Security in juli en augustus


De thuisgebruiker die tegen een voordelige prijs één licentie ESET Smart Security koopt voor 3Pc’s/1 jaar s krijgt gratis één licentie ESET Mobile Security voor 3 smartphones/tabletten voor één jaar

9 juli 2012 - ESET, de leider in proactieve bescherming tegen cyberbedreigingen die dit jaar de 25ste verjaardag van zijn technologie viert, kondigt vandaag een grote actie aan voor de Belgische en Luxemburgse thuisgebruikers. Consumenten die tijdens de maanden juli en augustus één licentie ESET Smart Security voor 3 Pc’s voor 1 jaar tegen een voordeelprijs kopen, zullen bovendien kunnen genieten van één licentie ESET Mobile Security voor smartphone en tablet, voor 3 toestellen - smartphones en/of tablets voor één jaar. Dit aanbod is geldig voor alle Pc’s met besturingssysteem Windows, Mac of Linux. Het is een unieke kans om tegen een bijzonder voordelige prijs alle Pc’s, smartphones en tablets van de familie te beschermen met één van de beste antivirussen op de markt.

In april 2012 behaalde ESET NOD32 Antivirus 5 voor de 73ste keer de “VB100” award, toegekend door Virus Bulletin - de zelfstandige gezaghebbende Britse organisatie, bekend van zijn testen in zake sofware. Virus Bulletin verduidelijkt: “Sinds vele jaren neemt ESET deel aan onze testen. Het bedrijf is vandaag houder van het record aantal certificeringen voor geslaagde testen. Sinds 2003 ontbrak ESET op geen enkele test. De detectieniveaus waren uitstekend en er was geen enkel probleem met de WildList. Daarom behaalde ESET nu opnieuw een VB100 award en behoudt het zijn 100% record, wat al voor het merendeel van de laatste tien jaar het gaval was.”

Volgens de ‘Steam Hardware & Software’ enquête van april 2012, is ESET ook de eerste keuze van gamers in zake betaalde antivirussen. Steam, van Valve, is het vooraanstaande platform voor PC & Mac games met meer dan 30 miljoen accounts. In zijn maandelijkse enquête beoordeelt Steam de gegevens over software die door zijn klanten gebruikt wordt. Globaal genomen werd ESET beoordeeld als de tweede meest populaire veiligheidoplossing en de meest gebruikte van alle betaalde veiligheidproducten.

“Dit aanbod komt op een ideaal moment want tijdens de vakantie gaat men meer tijd besteden aan zijn hobby’s en nu maken PC’s , smartphones en tablets daarvan deel uit. Dank zij dit bijzonder interessante aanbod kan men één jaar lang onbezorgd met zijn PC, smartphone en tablet werken of spelen zonder te denken aan bedreigingen noch aanvallen en virussen die tijdens de vakantie toch vaker voorkomen en schadelijker zijn,” aldus Marc Mutelet van MGK Technologies, exclusieve invoerder van ESET software voor de regio Belux.

ESET NOD32 software is verkrijgbaar bij alle goede resellers.
Bezoek voor meer informatie, www.eset.lu .