7.10.13

ESET brengt beta versie van ESET NOD32 Antivirus 7 en ESET Smart Security Nog betere bescherming tegen nog onbekende malware om nog veiliger van technologie te genieten


 ESET brengt de BETA versie van zijn vlaggenschip producten voor consumenten: ESET Smart Security® 7 en  ESET NOD32® Antivirus 7, met een nog betere bescherming tegen malware en een verbeterde reiniging van het systeem.

De nieuwe software, met de geringe voetafdruk waarvoor ESET bekend is, biedt de gebruikers een nog grotere bescherming tegen nieuwe en nog onbekende malware dankzij verbeteringen aan de kerntechnologie van zijn producten. ESET Advanced Memory Scanner in V7 BETA stopt zwaar geëncrypteerde bedreigingen speciaal ontworpen om de detectie te ontspringen. De grondig verbeterde reiniging helpt de gebruikers bij het verwijderen van complexe rootkits die voorheen slechts konden verwijderd worden met specifieke tools.
ESET heeft nogmaals zijn kunde en topprestaties bewezen bij de nieuwste testen van AV-Comparatives, waar het de 2de plaats bekleedt onder de globale antivirus vendors, met een Advanced+ onderscheiding voor de prestatietesten van de maand mei* en een puntentotaal van 189,40, een score voor impact op het systeem van 0,6 en een algemene score van 98,9 % voor de Real-World Protection testen van april**.

Cybercriminelen stoppen talloze verduisteringstechnieken in hun  malware om aan de detectie van onze  geavanceerde algoritmen te ontsnappen. De nieuwe technologie die we met de BETA versies van ESET NOD32 Antivirus en ESET Smart Security zal het hen veel moeilijker maken,” verduidelijkt Palo Luka, Chief Technology Officer bij ESET. “We ontwikkelen snelle veiligheidsproducten om de gebruikers een betere digitale ervaring te bieden en hun veiligheidsproblemen op te lossen zodat ze op een veilige manier van hun technologie kunnen genieten.
Verbeteringen aan de kerntechnologie:

ESET NOD32® Antivirus en ESET Smart Security® hebben bijkomende geavanceerde beschermingslagen tegen bedreigingen dankzij drie verbeteringen aan de kerntechnologie voor detecteren en reinigen. Twee van de verbeteringen zijn al beschikbaar in de BETA versie, terwijl de derde later zal toegevoegd worden:
·      
          ESET Advanced Memory Scanner stopt zwaar geëncrypteerde bedreiginen ontworpen om aan detectie te ontsnappen. Met vebeterde prestaties om rechtstreeks in het geheugen geëncrypeerde , “gestripte” bestanden te analyseren, kan de software op efficiënte wijze nieuwe en onbekende malware tegenhouden.

·  Schild tegen kwestbaarheden biedt een krachtige bescherming tegen pogingen om van gekende kwetsbaarheden van het netwerk gebruik te maken.

Om nog meer te ontdekken over de nieuwe functionaliteiten en deel te nemen aan de wedstrijd voor BETA testers, kan men de software  downloaden  op www.eset.com/beta/v7.

**AV-Comparatives Real-World Protection Test, april 2013: http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/05/avc_prot_201304en.pdf