23.12.20

 


ESET beloond met AV-Test Top Product-awards voor beste Windows-antivirussoftware

ESET, een wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging, werd beloond met Top Product Awards van AV-TEST in de nieuwste review- en certificeringsrapporten voor de categorieën ondernemingen (business) en consumenten (home consumer). ESET Endpoint Security 7.3 en ESET Internet Security 13.2, beveiligingsproducten voor Windows, behaalden, tijdens tests die in augustus en oktober 2020 werden uitgevoerd in de professionele en consumentensectie, de Top Product-awards met perfecte scores voor Bescherming en Bruikbaarheid.

AV-TEST, een toonaangevende onafhankelijke testorganisatie, gebruikt een van 's werelds grootste collecties malware om een ​​echte omgeving te creëren voor zeer nauwkeurige interne tests en realistische testcases.

De tests evalueerden de beste Windows-antivirussoftware voor zowel thuis- als zakelijke gebruikers, waarbij alle leveranciers in drie hoofdcategorieën beoordeeld worden: Bescherming, Prestaties en Bruikbaarheid. In zowel de consumenten- als bedrijfsevaluaties scoorden de oplossingen van ESET een perfecte 6 in de categorie Bescherming, die metingen uitvoert in zake malware zoals virussen, wormen en Trojaanse paarden. Een perfecte 6 werd ook behaald in de categorie Bruikbaarheid, die de impact meet van de beveiligingssoftware op de bruikbaarheid van de computer. Beide oplossingen scoorden ook bijna perfecte scores van 5,5 in de categorie Prestaties, die bij dagelijks gebruik de impact van het product op de computersnelheid meet.

Naast deze uitstekende resultaten ontving ESET afgelopen zomer zijn 100ste AV-Test-certificaat. Deze onderscheiding viel samen met de tiende verjaardag van het eerste AV-Test-certificaat door ESET behaald in juni 2010.

Roman Kováč, Chief Research Officer bij ESET, merkt op: “Het is bijzonder aanmoedigend om niet alleen geprezen te worden voor onze beveiligingsoplossingen voor consumenten en professionals, maar ook om erkend te worden voor tien jaar consistente en uitstekende resultaten bij tests door derden. Bij ESET zijn we erg trots op ons werk om technologie veiliger te maken. Deze erkenning door AV-Test bewijst opnieuw dat onze oplossingen in realistische scenario's werken. Bedrijven en thuisgebruikers kunnen erop vertrouwen dat ze bij ESET in veilige handen zijn. Na een jaar als geen ander is het nog nooit zo belangrijk geweest dat gevoelige informatie en gegevens beschermd worden met geavanceerde beveiligingssoftware, zowel op het werk als thuis."

Verneem meer over de thuis- en zakelijke oplossingen van ESET voor Windows op https://www.eset.com/be-nl/