16.7.15

InterSystems erkent door SD Times voor innovatie en leiderschap op het gebied van Big Data and Business Intelligence



Bedrijf voor zevende jaar op rij opgenomen in SD Times 100 ranglijst


InterSystems, wereldwijd toonaangevend in innoverende softwaretechnologie, is voor het zevende jaar op rij opgenomen in de top 100 lijst van de meest innovatieve organisaties binnen de softwarebranche. Deze lijst wordt samengesteld door SD Times, een vooraanstaand Amerikaanse tijdschrift met 75.000 abonnees en verkrijgbaar in print en digitaal ( SDTimes.com). Jaarlijks kiezen de lezers van het blad organisaties die voldoen aan hun innovatiecriteria.

InterSystems kreeg de erkenning op basis van de kwalificaties in de categorie Big Data and Business Intelligence. Volgens SD Times zal elke onderneming met data intensieve activiteiten zoeken naar effectieve manieren om de gegevens op te slaan, te ontsluiten en te interpreteren. Gelukkig zijn er leveranciers van softwareproducten,  die de door de hoeveelheid data bijna onmogelijke selectietaak op zich  nemen en ervoor zorgen dat een omvangrijke berg vol Big Data de beter hanteerbare afmeting van een molshoop gaat aannemen.  
 
Om in aanmerking te komen voor een vermelding in de SD 100 lijst moet een softwareleverancier duidelijk een leidende rol in productvernieuwing tonen. Zo zal men bijvoorbeeld op het allerhoogste niveau software moeten ontwikkelen, een leeuwendeel van de markt moeten kunnen opeisen of aan gezag hebben gewonnen door openlijk ideeën met andere marktpartijen uit te wisselen. Redactievertegenwoordigers van SD Times voegen ook nog de “buzz” factor toe. Met andere woorden: wordt er veel over bepaalde technologie binnen de industrie gesproken en wordt deze breed toegepast. Zij die bekend zijn met het product, moeten de technologie als onmisbaar beschouwen en bereid zijn deze aan te prijzen bij anderen.
 
“InterSystems Caché geniet als data platform de voorkeur, vanwege de waardering voor de prestaties en schaalbaarheid in de uiteenlopende omgevingen, zoals de financiële sector, de gezondheidszorg en vele andere bedrijfssegmenten”, aldus Robert Nagle, Vice President Data Platforms bij InterSystems. “Wij waarderen de voortdurende erkenning van de onafhankelijke en gezaghebbende redacteuren en lezers van SD Times.”
InterSystems Caché® is een extreem snel, robuust en enorm schaalbaar data platform, waarmee ontwikkelaars functierijke web- en mobiele applicatie kunnen creëren. Het platform voorziet in meervoudige ontsluitingsmogelijkheden met o.a. SQL, NoSQL, documentgedreven, sleutel- en waarde, alsook multidimensionale toegang en kan gestructureerde en ongestructureerde data gelijktijdig verwerken tot actuele informatie, just in time beschikbaar op elke plaats van actie.