9.3.11

ESET File Security voor Linux bekroond met VB100 Award

ESET File Security 3.0.20 voor Linux kreeg een “VB100” award van Virus Bulletin, de onafhankelijke Britse autoriteit voor antivirus testen.

“Niets kon ESET’s onverbiddelijke vooruitgang naar een nieuwe VB100 Award stoppen,” zei John Hawes van Virus Bulletin tijdens de officiële evaluatie. Het rapport concludeert : “De Linux versie van ESET werd aangeleverd in één enkele verpakking van 41MB.DEB. De installatie was makkelijk en eenvoudig. Het detectieniveau was gelijklopend door alle sets.”

Met deze prestatie behaalde ESET zijn 66ste algemene VB100 Award.

Over Virus Bulletin
Virus Bulletin startte in 1989 als een gespecialiseerd blad, bedoeld voor PC gebruikers en specifiek gericht op PC Virussen, het detecteren en voorkomen ervan. Virus Bulletin voert onafhankelijke vergelijkende testen uit van antivirus software. De VB Award wordt hoog aangeschreven in de antivirus industrie dank zij de rigoureuze testmethodes, omdat geen inschrijfgeld wordt gevraagd en omdat herhaaldelijk kan worden getest. Virus Bulletin organiseert, voor antivirus professionals, ook een jaarlijkse VB conferentie die erg gerespecteerd wordt in de antivirus gemeenschap.
Catherine d'Adesky
catherine@keycommunications.be