9.3.11

StorageCraft lanceert ShadowProtect 4.1

Nieuwe HeadStart Restore ondersteuning voor VMWare ESX en ESXi
VirtualBoot ondersteuning voor VirtualBox 4.0.2 & 4.0.4


StorageCraft Technology Corporation (www.storagecraft.eu), leverancier van vernieuwende schijfgebaseerde back-up, disaster recovery, systeemmigratie en databeschermingssoftware voor servers, kondigt de lancering aan van StorageCraft® ShadowProtect® 4.1 en ShadowProtect ImageManager™ / ShadowProtect ImageManager Enterprise™ 4.1. Het gaat hier om de meest recente versie van het bekroonde gamma schijfgebaseerde back-up en disaster recovery software. ShadowProtect 4.1 introduceert compatibiliteit met de VMWare ESX, ESXi en VirtualBox 4.0.2 en 4.0.4 omgevingen.

De vernieuwingen in versie 4.1 van ShadowProtect ImageManager Enterprise omvatten onder meer:

De ShadowProtect ImageManager Enterprise's HeadStart Restore™ technologie is nu compatibel met VMWare ESX en VMWare ESXi. HeadStart Restore (HSR) is een business continuity oplossing die IT-beheerders toelaat om systeemherstel al klaar te zetten op een virtuele machine, eerder dan te wachten tot de onvermijdelijke ramp gebeurt en een lange herstelprocedure moet opgestart worden. Wanneer zich een ramp voordoet, dient de IT-beheerder enkel het herstel van de recentste incrementele bestanden te finaliseren naar een virtuele schijf en die te herstarten in een virtuele omgeving. Op die manier is het bedrijf op enkele minuten tijd weer actief in een virtuele omgeving, ook al moeten er heel veel data hersteld worden.

De vernieuwingen in versie 4.1 van ShadowProtect Server, ShadowProtect Small Business Server en ShadowProtect Desktop omvatten onder meer:

De StorageCraft VirtualBoot™ technologie ondersteunt nu VirtualBox 4.0.2 en 4.0.4 van Oracle. VirtualBoot laat toe eender welk ShadowProtect disk image te booten als een virtuele machine, en dat op enkele minuten tijd, hoe groot het bestand van de back-up image ook is. Het is het perfecte hulpmiddel voor snelle on-site business continuity en voor het testen van de disaster recovery plannen. Het product laat IT-beheerders toe de integriteit van eender welk ShadowProtect back-up image bestand visueel te controleren.
Verder bevat de ShadowProtect installatiewizard nu ook een intuïtieve tool voor systeemdiagnose die op zoek gaat naar potentiële problemen of risico’s op conflicten die zich kunnen voordoen tijdens de installatie. De wizard stelt ook voor welke stappen genomen kunnen worden om de problemen op te lossen, nog voor de installatie start.

Upgrades en beschikbaarheid

ShadowProtect® 4.1 en ShadowProtect ImageManager™ 4.1 zijn beschikbaar als gratis upgrade voor licentiehouders van ShadowProtect 4 Server™, ShadowProtect 4 Small Business Server™, ShadowProtect 4 Desktop™ en ShadowProtect 4 ImageManager Enterprise™. Ook gebruikers van ShadowProtect® 3.x en 2.x die beschikken over een geldig onderhoudscontract kunnen een gratis upgrade krijgen. Gebruikers zonder onderhoudscontract kunnen een upgrade aankopen.

Contacteer sales@storagecraft.eu of consulteer www.storagecraft.eu voor bijkomende informatie.
catherine@keycommunications.be