3.8.10

Update van ESET verbetert snelheid scanningmotor

ESET, de leider inzake proactieve bescherming tegen bedreigingen, heeft de snelheid van zijn scanningmotor met gemiddeld 30 procent verbeterd.

Met update 5187 heeft ESET heel wat processen geoptimaliseerd voor nog betere prestaties. Zo is bijvoorbeeld de scanningsnelheid van executable bestanden (.exe) met meer dan 50% verhoogd. Deze update heeft een invloed op alle producten in het ESET gamma (inclusief ESET Mobile Antivirus) en bevestigt ESET als een van de pioniers in de sector op vlak van snelheid en accuraatheid in de detectie.

“Deze verbeterde snelheid betekent dat scanningprocessen die vroeger vier tot vijf minuten duurden, nu vaak in minder dan een minuut afgehandeld worden. Het is altijd onze topprioriteit geweest om een krachtig design en een geringe omvang te combineren met een hoge scanningsnelheid,” zegt Peter Košinár, Senior Developer, Technology and Research Division in het wereldwijde hoofdkwartier van ESET in Bratislava (Slovakije).

De update van ESET’s vlaggenschepen inzake beveiligingsoplossingen, ESET NOD32 Antivirus 4 en ESET Smart Security, biedt volgende voordelen:
- verhoging van de scanningsnelheid met 29 procent
- versnelling van systeemstart en herstart met 53 procent
- versnelling van de snelheid bij download van internet met 46 procent

Deze update zal automatisch gedownload worden.