16.4.15

ESET verwelkomt StorageCraft, leider in back-up en recovery, in zijn Technology Alliance


Partners kunnen voortaan de beste oplossingen voor back-up, recovery en bescherming in de market verkopen via ESET


ESET®, al 25 jaar wereldwijd pionier in proactieve bescherming, laat weten dat StorageCraft®, leider in oplossingen voor back-up en recovery opgenomen werd in de ESET Technology Alliance. Door deze samenwerking krijgen de bestaande ESET klanten de mogelijkheid om de optie StorageCraft in hun beveiligingsstrategie op te nemen via hun gebruikelijke ESET reseller.

“Een rapport van *Ponemon Institute vermeldt dat het verlies van gegevens voor een bedrijf gemiddeld 7,340 EUR per minuut down time bedraagt. Door StorageCraft, de beste oplossingen in de markt voor back-up en recovery, in zijn Technology Alliance te verwelkomen, biedt  ESET zijn partners en klanten de mogelijkheid om deze producten aan hun bestaande beveiligingstrategie toe te voegen,“ zegt Jeronimo Varela, Director Global Sales bij ESET.

De Technologie Alliance, door ESET in 2013 opgericht,  is een partnership met als doel bedrijven beter te beschermen door  hen een volledige waaier aan oplossingen voor IT beveiliging aan te bieden. Alle leden van ESET‘s Technology Alliance worden zorgvuldig geselecteerd volgens een reeks criteria zodat de bedrijven de beste bescherming voor hun volledige IT aangeboden worden.

StorageCraft biedt een bekroonde software voor back-up, recovery en gegevensbescherming alsook oplossingen voor migratie van fysieke, virtuele en hybride Windows en Linux omgevingen. De aangeboden oplossingen laten de gebruikers toe hun business continuity te verzekeren bij rampen, IT-pannes of andere onvoorziene voorvallen door de down time te reduceren, de veiligheid en stabiliteit van systemen en gegevens te verbeteren terwijl de TCO (total cost of ownership) verlaagd wordt.

“Als exclusieve verkoper van ESET en StorageCraft, zijn we erg opgetogen door deze samenwerking,” zegt Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, exclusieve distributeur van ESET en StorageCraft voor België en Luxemburg. “Veiligheid en recovery gaan hand in hand en onze klanten zijn steeds meer op zoek naar een uitgebreide one-stop-shopping punt voor hun beveiligingstrategie. Zowel voor data als infrastructuur bieden die twee bedrijven het beste dat men in de markt kan vinden. ”

Het aanbod van StorageCraft producten via ESET biedt de klanten en de channel partners de mogelijkheid om van een betere ervaring te genieten bij de bestelling alsook gemakkelijker toegang te hebben tot producten van hoog niveau die een beveiliging in meerdere lagen mogelijk maken.

“In de huidige 24/7 economische wereld, kunnen bedrijven zich niet veroorloven hun activiteiten stil te leggen, zelfs voor één dag, wegens verlies aan data. Daarom is het  absoluut noodzakelijk dat de bedrijven, ongeacht hun grootte, kunnen beschikken over oplossingen voor back-up en recovery in hun beveiligingstrategie,” aldus Mike Kunz, VP worldwide sales  bij StorageCraft. “Door ESET als voorkeurspartner in beveiliging te kiezen, kunnen we niet alleen de ervaring van onze klanten makkelijker maken  maar hen ook teogang bieden tot beste oplossingen die in de markt beschikbaar zijn voor  veiligheid, back-up en recovery  met één enkel contactpunt.” 
 
Meer informatie over de ESET Technology Alliance is te vinden op  ESET Technology Alliance 

*Bron: Ponemon Institute, “2013 Cost of Data Center Outages,” december 2013

 Bijkomende informatie over de producten zijn te vinden op: www.storagecraft.com

Over StorageCraft
StorageCraft levert innoverende beveiligingsoplossingen voor disk-based back-up herstel bij noodgevallen, systeemmigratie en back-up van gegevens voor servers, desktops and laptops. De softwareoplossingen van StorageCraft verkorten de storingsduur, verbeteren de beveiliging en de stabiliteit van gegevens en systemen, en verlagen de Total cost of Ownership (TCO) en dat tijdens hun hele levenscyclus.

Over ESET
Sinds 1987 ontwikkelt ESET® bekroonde beveiligingssoftware die nu meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om een op een veilige manier van technologie te genieten. Zijn uitgebreide productengamma wordt op alle populaire platformen gebruikt en biedt zowel bedrijven als consumenten een perfect evenwichtig tussen prestaties en proactieve bescherming. Het bedrijf beschikt over een globaal verkoopnetwerk, aanwezig in 180 landen, en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.com of op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Key Communications                                                     
+32 2 230 40 72