9.10.14

ESET presenteert plug-in voor Kaseya Virtual System Administrator

ESET Remote Administrator plug-in biedt nieuwe bescherming tegen malware voor de gebruikers van Kaseya

 

ESET, wereldwijd leider in proactieve digitale bescherming, kondigt de beschikbaarheid aan van de ESET Remote Administrator plug-in voor Kaseya Virtual System Administrator (VSA), het toonaangevende platform voor IT-systeembeheer. Dankzij de integratie met de nieuwste versie van Kaseya laat de ESET Remote Administrator plug-in IT-managers toe om de vertrouwde Kaseya-interface te gebruiken voor het beheer en het onderhoud van ESET Endpoint Antivirus en Endpoint Security in gedistribueerde netwerken.

 

“De ESET Remote Administrator plug-in voor Kaseya Virtual System Administrator biedt de mogelijkheid om ESET-installaties te beheren vanuit de alom gewaardeerde Kaseya RMM-omgeving”, zegt Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, invoerder van ESET voor de regio BELUX. “De controle over onze oplossing voor proactieve malwaredetectie via de vertrouwde Kaseya-interface versterkt de bescherming van de gebruiker, terwijl tegelijk de efficiëntie en de snelheid van uitrollen van de toepassing toenemen.”

De ESET Remote Administrator plug-in voor Kaseya VSA geeft administrators de mogelijkheid om antimalwareconfiguraties aan te brengen op een brede waaier van endpoints met een ESET-client. Het laat hen toe scans uit te voeren, updates te installeren, data over risico's te bekijken en rapporten te genereren via het Kaseya Info Center. De plug-in is gratis beschikbaar voor klanten met een actieve licentie voor één van de volgende ESET-producten: ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security en ESET NOD32 Antivirus Business Edition voor Mac OS X of Linux Desktop. De plug-in is ook bruikbaar voor het beheer en de monitoring van een aantal producten uit het aanbod van ESET voor Windows Server en Linux File Server.

“Gebruikers van Kaseya VSA hebben meer dan ooit keuze aan antimalware voor de bescherming van hun computers, devices en data”, zegt Ben Lavalley, Director Product Management bij Kaseya. “ESET is een uitstekende aanbieder van oplossingen voor de detectie en preventie van bedreigingen. We zijn erg blij dat de nieuwe plug-in het voor Kaseya-klanten nu nog makkelijker maakt om hun ESET-producten te beheren vanaf ons platform.”

Behalve de functionaliteit op het vlak van scanning en rapportering biedt de ESET Remote Administrator plug-in voor Kaseya VSA de gebruiker ook de mogelijkheid om zijn of haar dashboard te personaliseren met makkelijk leesbare grafieken en tabellen, en om alerts te krijgen op basis van vooraf gedefinieerde updates. Met de plug-in kunnen organisaties ook bepalen welke gebruikers in functie van hun rol al dan niet toegang krijgen tot de productinstellingen.

Om meer te vernemen over het ontplooien van de beste beveiliging tegen malware in een Kaseya omgeving, click here.  


Meer vernemen over ESET?

Sinds 1987 ontwikkelt ESET® bekroonde beveiligingssoftware die nu meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om een op een veilige manier van technologie te genieten. Zijn uitgebreide  productengamma wordt op alle populaire platformen gebruikt en biedt zowel bedrijven als consumenten een perfect evenwichtig tussen prestaties en proactieve bescherming. Het bedrijf beschikt over een globaal verkoopnetwerk, aanwezig in 180 landen, en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires.  Meer informatie is te vinden op www.eset.com of op LinkedIn, Facebook en Twitter.