9.9.14

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap optimaliseert onderwijsopvolging met Master Data Management van Software AG

Het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap – Departement Onderwijs - heeft besloten om hun MDM (Master Data Management) behoeften met de webMethods One Data oplossing van Software AG aan te pakken. Informatie over onderwijsinstellingen en de door hen aangeboden programma’s is momenteel verpreid over verschillende toepassingen. Hierdoor ontstaat een gebrek aan homogeneïteit. De bedoeling is om deze informatie te consolideren en centraal te beheren.



Over het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap – Departement Onderwijs
De Vlaamse minister van Onderwijs en Vorming staat in voor de aansturing, de voortgangsbewaking en de evaluatie van het Vlaamse onderwijsbeleid. Het departement Onderwijs en Vorming ondersteunt de minister met een breed gamma beleidsondersteunende taken.
Voor meer informatie: http://www.ond.vlaanderen.be

Over Software AG

Software AG (Frankfort TecDAX: SOW) helpt bedrijven bij het sneller realiseren van hun zakelijke doelen. De technologieën van het bedrijf voor Big Data, integratie en bedrijfsprocessen stellen klanten in staat de operationele efficiëntie te vergroten, hun systemen te moderniseren voor betere besluitvorming en de dienstverlening te verbeteren. Software AG bouwt voort op meer dan veertig jaar klantgerichte innovatie en is leider in veertien marktcategorieën. Aan de basis van het leiderschap liggen kernproducten als Adabas-Natural, ARIS, Alfabet, Apama, Terracotta en webMethods. Software AG telt ruim 4.600 medewerkers in zeventig landen. In 2013 bedroeg de omzet €973 miljoen euro. Voor meer informatie: www.softwareag.com