19.1.12

StorageCraft brengt ShadowControl ImageManager v5 en ShadowProtect v4.2

StorageCraft Europe, ), leverancier van vernieuwende schijf back-up, oplossingen voor disaster recovery, systeemmigratie, databeveiliging en security voor servers, desktops en laptops, kondigt de beschikbaarheid aan van StorageCraft ShadowControl™ ImageManager™ 5, software ontwikkeld voor het beheren, aanpassen en verbeteren van het back-up proces.
ShadowControl ImageManager verhoogt de controle over back-up beelden die gemaakt zijn met StorageCraft ShadowProtect®, zodat gebruikers op een meer efficiënte wijze fysieke, virtuele of in de cloud gemaakte back-ups kunnen beheren. De tools en diensten die in de software vervat zijn, kunnen back-up beelden naar de cloud kopiëren en pre-stage back-ups als virtuele machines. Ze kunnen back-up beelden consolideren en back-up bestanden opvolgen en beheren. De nieuwe sterke punten van de software zijn:
· ShadowStream™ om de off-site transfer van bestanden met back-up beelden tot vijf maal sneller te maken dan traditionele bestandentransfer door controle van de breedbandcapaciteit.
· intelligentFTP™ filtert de bestanden om die lokaal te kopiëren, naar het netwerk of naar een off-site plaats, ongeacht of het nu gaat om elk incrementele back-up of slechts back-up bestanden die geverifieerd werden.
· HeadStart Restore® reduceert de hersteltijd door proactief een reeks back-up beelden als een virtuele machine uit te bouwen. Daarbij wordt kostbare tijd gewonnen zodat het systeem in slechts enkele minuten kan hersteld worden.
Bovendien biedt ShadowControl ImageManager management tools die de back-up bestanden controleren en na verloop van tijd opnieuw controleren om zeker te zijn dat ze nog steeds intact zijn. De software kan ook back-up beelden uit bestanden consolideren en retentie parameters opvolgen zowel lokaal als in de cloud, zodat men on-site en off-site kostbare opslagruimte kan uitsparen. Gebruikers kunnen ook via mail parameters invoeren om de status van back-up beelden op te volgen.
Voor aanvullende informatie over ShadowControl ImageManager, neem contact op met de exclusieve distributeur van StorageCraft producten voor Benelux - MGK Technologies - per mail info@storagecraft.be of telefonisch +352 26 18 51.
ShadowProtect v4.2 nu beschikbaar
Een nieuwe upgrade is beschikbaar voor StorageCraft ShadowProtect, de bekroonde reeks software voor back-up en disaster recovery. De nieuwe versie 4.2 komt in twee installatieversies: ShadowProtect standaard installatie (voor ShadowProtect Server, ShadowProtect Small Business Server en ShadowProtect Desktop, in fysieke en virtuele licenties) en ShadowProtect for Managed Service Providers (voor MSP’s die back-up en disaster recovery als een dienst aanbieden). De twee versies worden op een vereenvoudigde wijze vanuit een enkel bestand geïnstalleerd. In versie 4.2 zijn ook nieuwe talen vervat: Spaans, Italiaans, Portugees en Turks. Het is aangeraden om de release notities te lezen voor de upgrade wordt uitgevoerd.
Over StorageCraft Technology Corporation
StorageCraft spitst zich toe op het bieden van innovatieve back-up, disaster recovery, databescherming, migratie en beveiligingsoplossingen voor servers, desktops en laptops. Het belangrijkste doel van StorageCraft is het bieden van producten die kunnen zorgen voor minder uitval, een verbetering van de continuïteit van bedrijven en een lagere ‘Total Cost of Ownership’ (TCO) voor servers en PC’s.