19.1.12

Rob Rentenaar, nieuwe regional director bij NETGEAR

NETGEAR kondigt aan dat sinds het einde van 2011 Rob Rentenaar benoemd werd tot Regional Director Benelux van de Commerical Business unit.

Rob Rentenaar (46) kan prat gaan over meer dan 23 jaar ervaring in de IT-wereld en meer bepaald in netwerken en telecom. Hij bezit dus ongetwijfeld de nodige bagage om aan het roer te staan van een bedrijf als NETGEAR en het ook verder te ontwikkelen.

Voor hij bij NETGEAR aan de slag ging, was Rob Rentenaar Regional Sales Manager bij Brocade, waar hij verantwoordelijk was voor IP-netwerken. Voorheen was hij in dienst bij SAIT Zenitel, waar hij verschillende management functies bekleedde voor hij tot CEO benoemd werd. Hij was ook 11 jaar werkzaam bij 3Com, waar hij diverse functies doorliep en het eveneens tot country manager Benelux bracht.
Als Regional Director Benelux wil Rob Rentenaar eerst en vooral NETGEAR laten kennen en herkennen voor de uitmuntendheid van zijn producten en zijn aanbod alsook voor de toegevoegde waarde die deze aan de ondernemingen kunnen bijbrengen. Om zowel de klanten als de partners in de BeLux regio te ondersteunen zal er tevens een medewerker worden aangesteld die zich enkel en alleen op deze markt zal gaan richten..
Aan de KMO’s biedt NETGEAR verschillende gamma’s producten zoals ProSafe (switching, wireless en routing), ProSecure (UTM appliances en STM platformen voor beveiliging van web en emails) en ReadyNas (oplossingen voor opslag). Al de producten uit die gamma’s zijn voorzien van de nieuwste technologie. Ze zijn ook van hoogstaande kwalitatief niveau, eenvoudig te installeren en te gebruiken en erg competitief geprijsd. NETGEAR biedt naast zijn producten ook een uitgebreide reeks diensten waaronder waarborgen met vervanging on-site, hoogwaardig telefonische bijstand, enz.
Het bedrijf levert zijn oplossingen via een partner netwerk. Een doelstelling voor NETGEAR is om ook dit netwerk fors uit te breiden met nieuwe partners die in staat zijn om de apparatuur van NETGEAR ook actief in het KMO segment te positioneren. Om partners hiervoor te belonen en te beschermen heeft NETGEAR bijvoorbeeld een deal registratie programma, een demoprogramma en allerhande technische en commerciële tools beschikbaar. Meer informatie is te vinden op de site www.netgear.be
Over NETGEAR, Inc.NETGEAR (Nasdaq: NTGR) is een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve producten levert aan consumenten, bedrijven en service providers. Voor de consument maakt het bedrijf hoogwaardige, betrouwbare en eenvoudige thuisnetwerk, opslag en digitale media producten, voor mensen die via het internet hun inhoud en apparaten met elkaar willen verbinden. Voor het bedrijfsleven biedt NETGEAR netwerken, opslag- en beveiligingsoplossingen, zonder de kosten en complexiteit van ‘grote IT’. Het bedrijf levert service providers thuisoplossingen voor hun klanten. NETGEAR producten zijn gebouwd op een verscheidenheid van bewezen technologieën zoals draadloos, Ethernet en powerline. De producten hebben focus op betrouwbaarheid en gemak. NETGEAR producten worden verkocht in meer dan 28.000 winkellocaties over de hele wereld, en door meer dan 37.000 value-added resellers. Het bedrijf heeft het hoofdkwartier in San José (Californië) en kantoren in 25 landen. NETGEAR is een ENERGY STAR ®-partner. Meer informatie is beschikbaar op www.netgear.nl. Volg NETGEAR op http://twitter.com/NETGEAR en op Facebook: http://www.facebook.com/NETGEAR.