25.4.19

ESET wordt partner van Chronicle van Alphabet



 ESET, wereldleider in cybersecurity, meldt dat het een partnership aangaat met Chronicle , een bedrijf van Alphabet, om essentiële validatie te bieden bij beveiligingsincidenten en waarschuwingen binnen Backstory, de wereldwijde clouddienst van Chronicle. Via deze dienst kunnen bedrijven hun interne telemetrie uploaden, opslaan en analyseren om zo potentiële aanvallen te detecteren en te onderzoeken. Het partnership van ESET met Backstory zal klanten een verbeterde kennis bieden voor een nog betere bescherming tegen geavanceerde persistente bedreigingen.

Met meer dan 30 jaar innovatie in cybersecurity-beveiliging, beschermt ESET meer dan 110 miljoen gebruikers in 200 landen en regio’s wereldwijd. Nagenoeg 40% van ESET’s medewerkers zijn actief in onderzoek en ontwikkeling, zodat de klanten van ESET en ook de wereld in zijn geheel beter beveiligd is tegen de nieuwste en meest geavanceerde cyberbedreigingen. De gegevens van ESET over bedreigingen blokkeren gerichte aanvallen, stoppen botnets en detecteren geavanceerde persistente bedreigingen.

“Ons partnership met Chronicle zal leiden tot eenvoudiger, sneller en meer gestroomlijnd herstel van geavanceerde persistente cyberbedreigingen,” aldus Tony Anscombe, global security evangelist en industry ambassador bij ESET. “Door onze samenwerking met Chronicle, zullen onze klanten sneller en in meer details incidenten begrijpen, de gepaste acties ondernemen en een stap voor zijn op de valse spelers. Dit zal de wereld echt veiliger maken,” besluit Anscombe.

“Het verheugt ons om ESET aan boord te hebben als Insight Partner,” verklaart Ansh Patnaik, Chief Product Officer bij Chronicle. “Als een wereldwijd platform,h ontworpen om beveiligingstelemetrie van bedrijven te analyseren, biedt Backstore de klanten meer voordelen eens het geïntegreerd is met andere sleuteltechnologieën binnen de netwerken van klanten.”

Meer informatie is te vinden op ESET.com