25.1.16

ESET’s agentloze oplossing voor VMware vShield omgeving verhindert op efficiënte wijze storende AV stormen


ESET®, al meer dan twee decennia wereldwijd pionier in proactieve bescherming, meldt vandaag dat zijn ESET Virtualization Security wereldwijd beschikbaar is. De gloednieuwe agentloze oplossing voor VMware vShield is een combinatie van de ESET Virtualization Security toepassing met ESET Remote Administrator wat resulteert in een bekroonde scanningmotor met een bewezen besturing.

Volgens de Magic Quadrant 2015 van Gartner (1) “zijn 75% van de taken uitgevoerd door x86 gevirtualiseerd.” Virtualisatie biedt bedrijven talloze voordelen maar als de aangepaste bescherming op de virtuele systemen ontbreekt kan dit veel gevaarlijker zijn dan men denkt.

ESET Virtualization Security werd ontwikkeld om gevoelige data te beschermen en problemen op te lossen die bedrijven kunnen hebben als ze virtualisatie gaan gebruiken – zoals onbeschermde virtuele servers, de noodzaak om talloze vendors te raadplegen om de fysieke en virtuele omgevingen te beschermen, een potentiële impact op de prestaties, of ingewikkelde licentieprocessen.

“ESET Virutalization Security kwam tot stand voor virtuele omgevingen, wat betekent dat deze GUI-loze toepassing het gemakkelijk kan uitgerold, geparametreerd en beheerd worden. Door zijn welbekende uiterst geringe systeemimpact is het de ideale oplossing om AV storms te vermijden,” zegt Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, exclusief distributeur van ESET voor België en Luxemburg. “Bovendien is ESET Virutalization Security gemakkelijk te besturen dankzij ESET Remote Administrator, waarmee systeembestuurders onbeperkt toegang krijgen ongeacht plaats of tijd.”

ESET Virtulization Security is compatibel met VMware vSphere 5.0 + met geïnstalleerde vCloud Networking and Security. Het is consistent met de nieuwste generatie ESET business producten en web gebaseerde console ESET Remote Administrator.

Verneem meer over ESET Virtualization Security en bezoek www.eset.com