7.3.12

NETGEAR verrijkt haar Zakelijk Security platform met unieke features

ProSecure UTM 3.0 met betaalbare application firewall, redundante connectiviteit en praktisch ongelimiteerde log capaciteit

NETGEAR introduceert versie 3.0 van de ProSecure UTM firmware. Dit is een Unified Threat Management (UTM)-gateway voor bedrijven tot ongeveer 150 medewerkers, voor wie de beveiliging van het netwerk zeer belangrijk is. De nieuwste versie beschikt over drie belangrijke features die voorheen niet beschikbaar waren voor de MKB markt. Ten eerste zit de nieuwste generatie application firewall voortaan in alle ProSecure UTM-producten. Daarnaast is een 3G/4G redundante WAN verbinding beschikbaar en tot slot zijn alle ProSecure UTM-producten nu in staat om vrijwel ongelimiteerd log- en quarantainerapportages op te slaan. Deze drie features zijn nu beschikbaar in de ProSecure UTM 3.0 voor de uiterst betaalbare prijs van €400.

Social media applicaties zijn in toenemende mate een krachtig middel voor zowel het midden- als het kleinbedrijf. Ze verlagen echter wel de productiviteit en worden meer en meer een bron voor bedreigingen vanaf het web. De nieuwe ProSecure application firewall vereenvoudigt het beheer van meer dan 1800 specifieke applicaties en hersteld verloren productietijd, waardoor de veiligheid wordt verbeterd.

Ondersteuning voor de nieuwe 3G/4G USB-dongel verhoogt aanzienlijk de betrouwbaarheid.Redundante, load-balanced Internetverbindingen over een 3G of 4G mobiel netwerk verlagen de kosten en vergroten het WAN-bereik.

Met het integreren van de NETGEAR beveiligings- en opslagoplossingen is het mogelijk om naadloos beveiligingsgegevens te versturen naar ReadyNAS opslagsystemen. Een grote hoeveelheid opgeslagen terabytes aan e-mail, spam en beveiligingsrapporten kunnen nu gearchiveerd worden voor toekomstige analyses. Het wordt hiermee voor financiële en educatieve instellingen en de gezondheidszorg eenvoudiger om de regelgeving ook op lange termijn te kunnen naleven.

“Netwerken via social media, het streamen van media en Web 2.0 applicaties zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met zaken doen. Ze stellen organisaties echter ook in toenemende mate bloot aan geraffineerde dreigingen op web- en applicatieniveau. Deze dreigingen vormen een risico voor gebruikers die met gevoelige informatie werken,” zegt John Pescatore, VP en analyst bij Gartner Research. Bij applicaties als IM, P2P en web conferencing tunnel over http, zijn de traditionele firewalls niet afdoende betrouwbaar. Een nieuwe generatie firewalls en UTM-mogelijkheden zijn nodig om de risico’s die het gebruik van nieuwe diensten en applicaties met zich meebrengen te kunnen managen.”

“NETGEAR ProSecure UTM 3.0 combineert hoge prestaties met uitgebreide netwerkbeveiliging voor een groot aantal bedreigingen zoals: Malware, phishing, spam, e-mail virus, hackers en denial-of-service aanvallen van websites, social media, p2p en andere webapplicaties”, zegt Senior Productmanager Henry Fan van NETGEAR. “Deze nieuwe ProSecure UTM 3.0 NGFW ondersteunt het beheer van gefragmenteerde applicaties en biedt beveiligingstechnologie voor het beschermen van data en gebruikers op elk communicatieniveau via web, e-mail en applicaties.

Prijs en beschikbaarheidDe NETGEAR ProSecure UTM 3.0 is beschikbaar voor ongeveer €400 . Klanten met een ProSecure-onderhoudscontract van NETGEAR kunnen kosteloos de firmware-update downloaden. Aanvullende web- en e-mail abonnementen zijn afzonderlijk verkrijgbaar of beschikbaar in een bundel.
Meer informatie over de NETGEAR ProSecure UTM 3.0 kunt u vinden op: http://netgear.com/business/products/security/UTM-series/default.aspx.