19.5.11

ESET brengt bèta versies van ESET Smart Security 5 en ESET NOD32 Antivirus 5, met verbeterde technologie en nieuwe functies

BRATISLAVA, BRUSSEL, LUXEMBURG, mei 2011 - ESET, de leider in proactieve bescherming tegen cyberbedreigingen, kondigt vandaag de lancering aan van de bèta versies van zijn vlaggenschipproducten ESET Smart Security 5 en ESET NOD32 Antivirus 5. ESET, pionier in bescherming tegen malware sinds 1992, nodigt alle gebruikers uit van Pc’s onder het Windows besturingsysteem om deze nieuwe software te testen. ESET Smart Security 5 BETA en ESET NOD32 Antivirus 5 BETA kunnen op ESET.com gratis gedownload worden.

De bèta versies van ESET Smart Security 5 en ESET NOD32 Antivirus 5 hebben tal van nieuwe eigenschappen en voordelen zoals ESET Cloud-Powered Reputation, geoptimaliseerde startprocedure, verbeterde controle van media, update van de grafische gebruikerinterface of gamer mode. Bovendien biedt ESET Smart Security 5 BETA een verbeterde antispam, een intelligente firewall en ouderlijke controle.

Marc Mutelet, van MGK Technologies invoerder van ESET voor BELUX, verduidelijkt: “De vijfde generatie van vlaggenschipoplossing voor beveiliging - ESET Smart Security 5 BETA en ESET NOD32 Antivirus 5 BETA – biedt een breed scala aan nieuwe geavanceerde technologische eigenschappen die niet alleen de detectie verbeteren maar ook nieuwe functies bieden zoals de gamer mode en een nieuwe grafische interface om de gebruiker een nog betere ervaring te bezorgen.”

“Deze nieuwe ESET producten bezitten ook alle eigenschappen en de technologie die instonden voor het succes van de vorige versies. In versie 5, biedt ESET een complete beveiligingsoplossing die de Pc’s beschermt tegen alle soorten malware, aanvallen van hackers en e-mail bedreigingen,” voegt Marc Mutelet eraan toe. Sinds hun ontwikkeling in 2007, werden ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus en de producten van de volgende generatie meer dan 1,3 miljard keren gedownload.

Een selectie van de nieuwe eigenschappen van ESET Smart Security 5 BETA en ESET NOD32Antivirus BETA 5:

Verbeterde media controle – Blokkeert de bedreigingen die proberen het systeem te infiltreren via de verwisselbare media. ESET Smart Security 5en ESET NOD32 Antivirus 5 zetten de gebruikers automatisch aan om de inhoud van flash drives, Cd’s en DVD’s te scannen. De gebruikers kunnen specifieke media blokkeren op basis van een aantal parameters zoals identiteit van het toestel, type media en serienummer.
ESET Cloud-Powered Reputation – Verbetering van de detectiekracht en de scansnelheid door het gebruik van een reputatiedienst en de malware collectie alsook de analyse van ESET.
Verbeterde opstart procedure – Met ESET Smart Security 5/ESET NOD32 Antivirus 5 kunnen de gebruikers, na het opstarten van hun PC, onmiddellijk beginnen werken, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.
Gamer mode – In full screen mode gaan ESET Smart Security 5/ESET NOD32 Antivirus 5 automatisch over op de stille modus om de eigen middelen van het systeem te sparen. Zo kunnen de gebruikers hun computerspelletjes spelen of zich concentreren op belangrijke taken zonder gestoord te worden door pop-up berichten.
Verbeterde grafische gebruikerinterface – De grafische omgeving heeft een aantal wijzigingen ondergaan op het vlak van bruikbaarheid en design om de totale gebruikerservaring aangenamer te maken.

ESET Smart Security 5 bèta biedt eveneens:
Ouderlijk controle – Blokkeert de sites die potentieel ongepaste informatie kunnen bevatten. Bovendien kunnen de ouders toegang verbieden tot een twintigtal vooraf bepaalde categorieën websites.
Verbeterde antispam – De geïntegreerde antispam module van ESET Smart Security heeft een grondige optimalisatie ondergaan ten einde een nog beter niveau nauwkeurige detectieniveau te waarborgen.
Intelligente firewall - Verhindert onbevoegde gebruikers op afstand toegang te hebben tot uw computer en uw netwerkverkeer te controleren.

Aanvullende informatie over de actuele bèta versies is beschikbaar op ESET Smart Security 5 BETA et ESET NOD32 Antivirus 5 BETA.
ESET bedankt gebruikers voor hun deelname aan het ESET BETA programma. Mocht u een probleem gehad hebben of indien u opmerkingen hebt, zouden we u dankbaar zijn het ons te laten weten door het formulier in te vullen op pagina: http://www.eset.com/beta/form/