21.7.12

StorageCraft brengt een update voor StorageCraft® ShadowControl™ CMD, zijn oplossing voor back-up monitoring

StorageCraft, leverancier van best-in-class oplossingen voor back-ups, disaster recovery, systeemmigratie, databeveiliging en security voor servers, desktops en laptops, brengt een update voor StorageCraft® ShadowControl™ CMD, zijn product voor back-up monitoring. Met ShadowControl CMD kunnen in een organisatie alle systemen die StorageCraft® ShadowProtect® gebruiken op afstand opgevolgd worden.  De update van ShadowControl CMD gebeurt via de pagina met instellingen door te klikken op de knop Update Appliance.  Om de ShadowControl CMD–agent bij te werken, moet men de update downloaden op: www.storagecraft.eu/cmd-agent-download.html

Deze update heeft volgende nieuwe eigenschappen:

-          NewsFeed werd toegevoegd om te waarschuwen als nieuwe updates voor ShadowControl CMD beschikbaar zijn.
-          PDF rapporten zijn nu verkrijgbaar in HTML formaat.
-          Complete taalondersteuning, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om een hoofdtaal te kiezen voor administratie en contacten.
-          Verbeteringen voor het installeren van de EndPoint Agent, met als optie de mogelijkheid om alternatieve poort 8433 te gebruiken en een dropdown menu om het machinetype aan te duiden.
-          Een veld met de afzenders van e-mails werd toegevoegd aan de SMTP parameters; een taalondersteuning voor meldingen via e-mails is eveneens inbegrepen.
-          Aanvullende informatie werd toegevoegd aan waarschuwingen via e-mail.
-          Org en Tag namen werden uitgebreid om niet-Engelse tekens toe te laten.
-          Oplossingen aan problemen worden bij de details van de uitgevoerde taken weergegeven alsook vertalingen naar het Duits.

De gebruikers van ShadowControl CMD kunnen nu de update downloaden op http://download.storagecraft.eu. Hiervoor moeten ze wel over een serienummer van StorageCraft beschikken.

In de Benelux wordt de StorageCraft software door MGK Technologies verdeeld www.mgk.lu