9.5.12

RecoMatics wordt Microsoft Silver Partner Content Management


RecoMatics, de Gentse systeemintegrator gespecialiseerd in toepassingen voor het automatisch verwerken, elektronisch archiveren en beheren van documenten, werd per 1 mei 2012 door Microsoft gecertificeerd als Siver Partner voor Content Management.

Om deze certificatie te behalen, namen verschillende medewerkers van RecoMatics op succesvolle wijze deel aan gespecialiseerde examens van Microsoft. Daarnaast onderzocht Microsoft ook realisaties van RecoMatics op hun deugdelijkheid en op de klantentevredenheid. Uiteraard ook met positief resultaat.

De Microsoft Silver Partner voor Content Management biedt de klanten de garantie dat de partner over de kennis en vaardigheden beschikt die vereist zijn contentbeheer in het algemeen en de producten van Microsoft op dat gebied in het bijzonder

‘RecoMatics is er dan ook trots op dat naast Microsoft Golden ISV Partnership het zich nu ook Silver Partner Content Management kan noemen. Dit betekent dat we onze klanten nog beter van dienst zullen kunnen zijn in domeinen zoals SharePoint en Office 365,’ voegt Wilfried Geulleaume, fgevaardigd bestuurder van RecoMatics, hieraan toe.

RecoMatics N.V., een afzonderlijke entiteit van de groep Dekimo (zelf een spin-off van de Gentse universiteit), is een systeemintegrator gevestigd in Gentbrugge. Door zijn ruime ervaring, met zowel geavanceerde technieken voor karakterherkenning als met workflow en content management toepassingen is RecoMatics op korte tijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de ECM-markt. De integratie van zijn EasyForm NxG oplossingen met SharePoint van Microsoft is één van zijn belangrijke troeven.
De oplossingen van RecoMatics kunnen zowel on premise als op Azure (in de cloud) worden gedraaid. Ook in de buurlanden is RecoMatics steeds meer actief.

De klanten van RecoMatics zijn te vinden in alle sectoren van de economie. Toepassingen omvatten documentverwerking (cheques, overschrijvingen, facturen, bestelbonnen, leveringnota’s, enz.), dossierbeheer en administratieve workflow, documentbeheer en content management. De klanten van RecoMatics zijn zowel banken als transportbedrijven, de openbare sector als distributieketens, enz. Ondermeer bedrijven als Fortis, Belfius, DSV, CCC-Continental Cargo Carriers, Thomas Cook, Jetair, AXA Bank en verzekeringen, Brantano, Edenred, Sodexo, Colruyt, Vlerick Management School, Katoennatie, SABAM enz., maken gebruik van de oplossingen van RecoMatics.

Catherine d'ADESKY