9.5.12

11de InterSystems Benelux Symposium, 6 en 7 juni 2012

Vilvoorde, 27 april 2012 – ‘‘De technologische sleutels om baanbrekende toepassingen te bouwen’’, is het thema van het elfde InterSystems Benelux Symposium dat plaats zal hebben op woensdag 6 en donderdag 7 juni aanstaande, in Aldhem hotel, Jagersdreef 1, 2280 Grobbendonk.

Vandaag, meer dan ooit, is de snelheid waarmee een baanbrekende toepassing wordt ontwikkeld van kapitaal belang en de vernieuwende technologieën van InterSystems maken het mogelijk om deze vernieuwende en efficiënte toepassingen te ontwikkelen terwijl de financiële investeringen beperkt blijven.

Elk jaar wordt het tweedaagse symposium op Benelux-vlak georganiseerd zodat de deelnemers de voordelen kunnen evalueren van de InterSystems technologieën - Caché, de NOSQL en BIGDATA database, Ensemble, de universele integratieplatform alsook DeepSee, de technologie waarbij BI in real time in de toepassingen kan ingebouwd worden. Opnieuw zullen meer dan 200 deelnemers – IT-ers, ontwikkelaars, partners en gebruikers – uit gans Benelux samenkomen in de Antwerpse Kempen.

Op het programma van dit jaar staan niet alleen de technologische nieuwigheden in zake Cloud met de presentatie ‘SaaS PaaS or DaaS Click Here for Your Choice of Cloud’, maar ook het intelligent gebruiken van niet gestructureerde data dank zij iKnow en van real time analyse van gegevens in gelijke welke vorm. Een ander belangrijk onderwerp is het ontwikkelen van toepassingen voor nieuwe interfaces zoals smartphones en tablets. Er zullen ook tal van gebruikerscases gepresenteerd worden, waarbij de praktische ervaringen van de gebruikers aan bod zullen komen.

Het startschot van het Symposium 2012 zal gegeven worden door Paul Grabscheid, vice-president strategische planning, die het zal hebben over de toekomstvisie van het bedrijf, de technologische evolutie en successen die tijdens het afgelopen jaar door de gebruikers van InterSystems werden geoogst.

Om te beantwoorden aan de verwachtingen van tal van deelnemers zal dit jaar opnieuw naast de strategische en technologische sessies ook een speciaal ‘Healthcare’ parcours georganiseerd op woensdag 6 juni. Deze sessies worden afgesloten met een presentatie over het gebruik van Caché en Ensemble waarbij Google Maps et d’OpenStreetMap voor het ontwikkelen van een toepassing voor spoedeisend medisch vervoer.

De deelname aan het symposium is volledig gratis. Registreren kan heel eenvoudig op intersystemsbenelux.com/symposium, waar ook het volledige programma voor de twee dagen te vinden is.

Over InterSystems

InterSystems Corporation is een van de belangrijkste software-ontwikkelaars ter wereld. Het hoofd¬kantoor van de onderneming staat in Cambridge, Massachusetts (VS); de onderneming heeft vesti¬gingen in 23 landen. InterSystems brengt innovatieve producten op de markt, die applicatiebouwers in staat stellen hoogwaardige bedrijfssoftware-oplossingen snel te ontwikkelen en in gebruik te nemen.

Bezoek voor meer informatie www.intersystemsbenelux.com
of neem contact op met:
Catherine d’Adesky
catherine@keycommunications.be