4.7.24

Andy Garth, hoofd Government Affairs bij ESET, nu ook bestuurslid van European Cyber Security Organisation

28 juni 2024 - De voormalige Britse ambassadeur Andy Garth, die sinds  begin 2021 ESET Hoofd Government Affairs is, werd vorige week tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van  ECSO - European Cyber Security Organisation - verkozen tot lid van het bestuur van ECSO.

ESET is vereerd om toe te treden tot de raad van bestuur van ECSO, de toonaangevende Europese organisatie die publieke en private stakeholders op het gebied van cyberbeveiliging uit verschillende sectoren overbrugt, samenwerking bevordert en de cyberbeveiliging in heel Europa verbetert.

 OVER ESET

ESET® biedt geavanceerde digitale beveiliging om aanvallen te voorkomen voor ze plaatsvinden. Door de kracht van AI en menselijke expertise te combineren, blijft ESET bekende en opkomende cyberdreigingen een stap voor, zodat bedrijven, kritieke infrastructuur en individuen beveiligd zijn. Gaat het om endpoint-, cloud- of mobiele bescherming, de ESET AI-native, cloud-first oplossingen en diensten blijven zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk. De technologie van ESET biedt robuuste detectie en respons, ultraveilige encryptie en meervoudige authenticatie.

De 24/7 realtime verdediging en sterke lokale ondersteuning zorgt ervoor dat gebruikers veilig zijn en dat bedrijven zonder onderbrekingen kunnen blijven draaien. Een digitaal landschap in constante evolutie vereist een progressieve benadering van de beveiliging: ESET zet zich in voor onderzoek van wereldklasse en krachtige informatie over dreigingen, ondersteund door R&D-centra en een sterk partnernetwerk op wereldvlak. Ga voor meer informatie naar www.eset.com. of volg ons op LinkedIn, Facebook, X en https://www.est.com/be-nl/