13.10.16

Talend's 8e jaarlijkse Customer Conference keert terug naar Parijs, op 17 november met overtuigende Executives en Customer Keynotes


Talend Connect EMEA 2016, met als thema “ Gebruik uw data voor onbeperkte mogelijkheden”

 Talend  (NASDAQ: TLND), een vooraanstaand leverancier van cloud en big data integration software, kondigt vandaag het evenement aan en de agenda van zijn 8e jaarlijkse gebruikersconferentie -Talend Connect EMEA. Een “must-attend” Pan-Europese evenement voor zakelijke beslissers, CIO's, data wetenschappers, architecten en ontwikkelaars. Deze conferentie is de perfecte gelegenheid om rechtstreeks oplossingen te horen van bedrijfsleiders, industrie innovators. Klanten kunnen profiteren van Talend oplossingen, praktische ervaringen voor het slagen in de cloud en big data.

Talend Connect is een forum waar klanten, partners, directies van bedrijven, industrie- analisten en experts hun ideeën en de beste aanpak kunnen delen voor het aanpakken van uitdagingen dat gepresenteerd wordt voor cloud, big data, self-service, en het internet-of-things (IoT).Dit jaar biedt de conferentie de deelnemers een kans, om  uit de eerste hand van klant testimonials en demonstraties te horen over :
        . Stimuleer het succes van big data projecten d.m.v. het gebruik van beheerste data lakes;
        . Migreer legacy data warehouses naar cloud data warehouses, zoals Amazon Redshift, om op grote schaal, on-demand toegang tot bedrijfsinformatie mogelijk te maken;
        . Vestigt beheerst self-service als een delivery model voor het aangrijpen van alle werk-                
          nemers als data burgers, zodat ze beter gebruik kunnen maken van data in hun dagelijkse taken.

Pers en analisten worden op dit evenement uitgenodigd, om te vernemen over Talend’s toekomstige visie op de markt, de korte termijn roadmap, en klanten succesverhalen.

Bovendien, worden de winnaars van Talend’s jaarlijkse klanten en partners awards programma, de Talend Data Masters, bekend gemaakt.

De voorlopige lijst van de presentatoren bestaat uit:

             -    Mike Tuchen, CEO Talend
             -    Laurent Bride, Chief Technology Talend
             -   Jamie Sutphin, Big Data Services Architect, UNOS
             -   Gautier Poupeau, Data Architect, The French National Audiovisual Institute (INA)

Dit event heeft plaats op donderdag 17 november, 2016, van 8:30-18:00 uur.

Voor meer informatie en inschrijven voor Talend Connect EMEA, kunt u terecht op: http://talendconnect2016.fr/index_en.php


Geïnteresseerden kunnen ook afstemmen op voor live updates, zowel in de aanloop naar en selecteer live streams tijdens het evenement door het volgen van Talend op Twitter @Talend, Facebook en de hashtag #TalendConnect. Social live streams zal worden uitgezonden via Facebook Live and Periscope.