20.7.16

Talend opent nominatieperiode Data Masters Awards

Jaarlijks programma zet klanten in het zonnetje die data innovatief weten te gebruiken om hun bedrijfsvoering sterk te verbeteren


Talend, wereldwijd een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor big data en cloudintegratie, heeft officieel de inzendtermijn geopend voor deelname aan zijn tweede, jaarlijkse Data Masters Awards. Dit programma zet bedrijven in het zonnetje die Talends oplossingen op een bijzondere manier gebruiken om hun organisatie wendbaarder, effectiever en datagedreven te maken. Finalisten worden gekozen uit de meer dan 1300 klanten van Talend wereldwijd. Die klanten zijn te vinden bij grote ondernemingen en private bedrijven in tal van marktsegmenten, zoals financiële dienstverlening, consumentenproducten, gezondheidszorg, maakindustrie en detailhandel. Winnaars van vorig jaar waren onder mee Citi, GE Healthcare, Hess and Travis Perkins.

Het management van Talend helpt een keuze te maken uit de ingediende voorstellen. Het beoordeelt de voorstellen op:

  • Creatief en innovatief gebruik van de oplossingen;
  • Schaal en complexiteit van de implementatie;
  • In hoeverre de applicatie pioniert met het gebruik van big data;
  • bedrijfstransformatie en aantoonbare waarde die is bereikt voor de organisatie.
De winnaars worden bekendgemaakt tijdens Talend Connect. Dit is het jaarlijkse klanten- en partnersevenement van het bedrijf. Dit jaar vindt het plaats op 17 november in Parijs. De winnaars krijgen niet alleen de welverdiende erkenning van hun innovatieve karakter, maar ook een gedenkteken en 1500 dollar die zij aan een goed doel naar eigen keuze mogen besteden.

“Elke organisatie volgt een ander pad om data waardevol in te zetten voor de bedrijfsvoering. Daarom is ons Data Masters programma zo belangrijk”, zegt Ashley Stirrup, CMO bij Talend. “Wij kijken ernaar uit om te zien op welke diverse en vernieuwende manieren onze klanten te werk gaan om werkelijk datagedreven te zijn. En we willen hun uitstekende werk belonen.”

Nominaties worden geaccepteerd tot en met 15 augustus 2016. Wie meer wil weten over de Talend Data Master Awards en het deelnameformulier willen invullen, kunnen terecht op https://info.talend.com/datamasters2016all.html.

Over Talend
De integratie-oplossingen van Talend maken het mogelijk voor informatiegedreven organisaties om direct waarde te ontlenen aan hun data. Door native ondersteuning van moderne big data platformen haalt Talend de complexiteit uit de integratiepogingen en biedt IT-afdelingen de mogelijkheid beter gehoor te geven aan de wens van de business tegen voorspelbare kosten. Met gebruikmaking van open source technologieën kunnen de schaalbare, toekomstbestendige oplossingen van Talend alle bestaande en opkomende
integratie-eisen aan. Talend is een particulier bedrijf met zijn hoofdkantoor in Redwood City, Californië. Meer informatie is beschikbaar op www.talend.com. Het bedrijf is te volgen op: @Talend.