1.4.16

Talend versnelt groei in Benelux dankzij uitgebreide VAR-programma



Het VAR programma bracht al 20% extra omzetgroei voor het bedrijf in Europa 

Talend, toonaangevende leverancier van big data integratie software, maakt bekend dat het zijn Value Added Reseller (VAR) programma heeft vernieuwd en verder uitgebreid in Europa.

Het VAR-programma werd een jaar geleden gelanceerd in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en bevat nu al meer dan 30 gecontracteerde reseller partners. Nu is dit programma ook verder uitgebreid in Nederland, Italië en Spanje. Na de eerste 9 maanden zag Talend het partner aandeel van hun totale nieuwe abonnementenomzet groeien tot 20 percent. ”Ons VAR-programma vindt veel aansluiting sinds we het hebben opgestart, waardoor we nu goed bij kunnen blijven met de groeiende vraag naar onze producten”, zegt François Mero, Senior Vice President Sales in EMEA van Talend. ”Het is belangrijk dat ons VAR-programma onze lokale partners de ruimte geeft om de band met bestaande klanten te verstevigen en nieuwe klanten te verwerven.

Lokaal vertegenwoordigde VAR’s helpen Talend langdurige relaties op te bouwen met klanten. Bovendien biedt het modulaire productportfolio van Talend voor organisaties de mogelijkheid in de toekomst door te groeien met additionele functionaliteit.

In Benelux werkt Value Added Reseller cimt al sinds 2013 samen met Talend, met name voor data- en applicatie-integratie, en maakt het bedrijf ook sinds de lancering deel uit van het Talend VAR-programma. Met succes, want samen ondersteunen ze al een aantal klanten zoals CCV en Rabobank. Vooral nu Talend hun aanwezigheid in
Benelux heeft versterkt, beogen ze samen tegemoet te komen aan de groeiende vraag van organisaties in de regio.