19.4.16

ESET brengt bèta versie van ESET Internet Security, zijn nieuwe product voor consumenten


ESET®, al meer dan twee decennia wereldwijd pionier in proactieve bescherming, brengt vandaag  de bèta versie van ESET NOD32® Antivirus 10 alsook ESET Internet Security , een gloednieuw product ontworpen voor de consumenten.  

Het ESET Beta Program biedt een voorproefje van de gloednieuwe ESET Internet Security met de Home Network Protection functionaliteit die de thuisnetwerken beschermt, de kwetsbaarheden van de router kan testen en de toestellen aangesloten op hetzelfde toegangspunt laat zien.  Zo ziet de consument de beveiligingsgraad van zijn thuisnetwerk.

ESET Internet Security brengt eveneens Webcam Protection, een functionaliteit voor toezicht over de processen en toepassingen van aangesloten webcams en berichten tonen als ongewenste toepassingen de webcam proberen binnen te dringen.

De gloednieuwe ESET Internet Security komt de portefeuille van bekroonde producten uitbreiden en biedt de gebruikers de beste functionaliteiten op het vlak van detectie, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Deze nieuwe producten voegen een reeks  functionaliteiten  toe aan onze gelaagde bescherming waarbij de focus ligt op beveiliging van de privacy alsook op de gebruiksvriendelijkheid”, aldus Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, exclusief distributeur van ESET voor België en Luxemburg.

De portefeuille ESET producten voor de consument bevat talloze bewezen functionaliteiten zoals Anti-PhishingAdvanced Personal Firewall,   Banking & Payment Protection en ESET LiveGrid® .

Download vandaag de gloednieuwe versie en sluit aan bij ESET Beta Program  om bij de eersten te zijn die toegang krijgen tot de nieuwe  ESET Internet Security.