17.5.13

12e Symposium InterSystems Benelux, 5 en 6 juni 2013





12e Symposium InterSystems Benelux, 5 en 6 juni 2013 

‘‘Discover the Keys to making Breakthrough Applications" is het thema van het twaalfde  InterSystems Benelux symposium. Dit zal plaats hebben op woensdag 5 en donderdag 6 juni, in Elzenveld, Lange Gasthuisstraat 45 – 2000 Antwerpen.

Op een intelligente wijze gebruik maken van niet gestructureerde data, hoofdonderwerp van het symposium, wordt ingeleid door de presentatie van Rick van der Lans : ‘Text Exploration: an Unexpected Jewel for  Analysis’. Onder de technologische vernieuwingen die InterSystems brengt, zal men kennis kunnen maken met de jongste evolutie van de iKnow software voor het gebruik van niet gestructureerde data. De praktische toepassing van deze technologie wordt uit de doeken gedaan door  Bart Dewindt van Janssen Research and Development met zijn presentatie ‘Reuse of patient data to enhance effectiveness and efficiency  of research’ die tot stand kwam dank zij de iKnow technologie.
 
Net zoals bij de vorige bijeenkomsten zal het symposium meer dan 200 deelnemers –IT-ers, ontwikkelaars, partners en gebruikers – uit de Benelux samenkomen. Meer dan ooit hebben ze interesse voor innoverende technologieën - Big Data, niet gestructureerde gegevens, enz. die van kapitaal belang om de snelle et vlotte ontwikkeling te beheersen van vernieuwende en efficiënte terwijl de financiële investeringen onder controle blijven..

Tijdens deze twee dagen  zullen de deelnemers specifieke parcours over  ‘Healthcare’ alsook strategische sessies  kunnen volgen s awaarbij ze niet enkel de voordelen en evolutie van de InterSystems technologieën u cours desquelles ils pourront non seulement évaluer les avantages et l’évolution des technologies  - Caché, de object database met hoge prestaties, Ensemble, het universele integratieplatform alsook DeepSee, de software waarmee in bestaande applicaties BI in real time wordt ingebed – maar ze krijgen er ook presentaies van eindgebruikers die in verschillende vakgebieden interessante toepassingen hebben ontwikkeld.

Het startschot van het symposium wordt op 5 juni om 10.30 gegeven door Richard Currier, VP Strategic Innitiatives InterSystems Corp., die het over de toekomstvisie van het bedrijf zal hebben en de successen die tijdens het afgelopen jaar door de gebruikers van InterSystems werden geoogst

Op donderdag 6 juni om 16.00 wordt ook een bijeenkomst van de Caché Users Group Benelux  georganiseerd.

De deelname aan het symposium is volledig gratis. Registreren kan eenvoudig op
www.intersystemsbenelux.com/symposium, waar ook het volledige programma voor de twee dagen te vinden is.

Over InterSystems
InterSystems Corporation is wereldwijd toonaangevend onder andere op het gebied van software-technologie t.b.v. informatie-uitwisseling in de gezondheidszorg. Het hoofdkantoor van InterSystems is gevestigd in Cambridge, Massachusetts (VS); de onderneming heeft vestigingen in 25 landen. InterSystems brengt innovatieve producten op de markt, die het mogelijk maken baanbrekende bedrijfssoftware-oplossingen snel te ontwikkelen en in gebruik te nemen.

InterSystems HealthShareis een ontwikkelplatform voor het snel creëren van data-uitwisselingstoepassingen zowel in de locale, regionale of nationale gezondheidszorg.
InterSystems CACHÉ® is een zeer krachtige object-database, waarmee snellere en beter verschaalbare applicaties gemaakt kunnen worden.
InterSystems Ensemble® is een platform voor snelle integratie, ontwikkeling en verrijking van bestaande en nieuwe applicaties en de verbindingen daartussen.

InterSystems DeepSeeis software die het mogelijk maakt ‘business intelligence’ real-time in te bouwen in transactionele systemen, zodat betere operationele beslissingen genomen kunnen worden.
                                   
Meer informatie is te vinden op www.intersystemsbenelux.com.

Meer informatie
David Majster                                                     Catherine d’Adesky
InterSystems Benelux                                      Key Communications – Euro PR
Tel: +32 (0)2 464 97 20                                       Tel: +32 (0)2 230 40 72
dmajster@intersystems.com                               catherine@keycommunications.be