7.2.11

FRANK SPELEERS, NIEUWE SENIOR CONSULTANT DOCUMENT & CONTENT MANAGEMENT BIJ RECOMATICS

Gentbrugge, 3 februari 2010 – Recomatics, de Gentse systeemintegrator gespecialiseerd in toepassingen voor het automatisch verwerken, elektronisch archiveren en beheren van documenten, heeft Frank Speleers (45) in dienst genomen als Senior Consultant Document & Content Management.

In deze functie zal Frank Speleers in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van projecten die gebruik maken van Microsoft SharePoint. Verder zal hij ook de klanten van RecoMatics een nog betere ondersteuning en oplossingen bieden bij hun andere projecten.

Frank Speleers, Master in Toegepaste Informatica, kan bogen op heel wat ervaring in de sector. Voorheen was hij actief als senior project manager bij SD Worx en tussen 1986 en 2009 was hij werkzaam bij Securex, waar hij projecten realiseerde voor zowat alle juridische entiteiten van de groep: sociaal secretariaat, kas arbeidsongevallen, commerciële dienst, ziekenfonds, enz.

‘’ Door de talloze projecten die ik bij mijn vorige werkgevers heb kunnen uitvoeren, leerde ik de producten van Recomatics kennen en appreciëren. Het domein van het elektronische documentenbeheer interesseert me enorm en voor mij is Recomatics een bijzonder creatief en innovatief bedrijf waar ik mijn kennis in zake projectbeheer en Business Process Innovation goed zal kunnen toepassen’’, aldus Frank Speleers.

Wilfried Geulleaume, algemeen directeur Recomatics, ziet de functie van Frank Spelers als: ‘’Een perfecte aanvulling op onze bestaande dienstverlening in zake SharePoint, die ons aanbod alleen maar completer maakt. We geloven er sterk in dat de jarenlange ervaring van Frank een positieve impuls aan onze activiteiten zal geven. ‘’

Meer weten over Recomatics?
Recomatics N.V., een afzonderlijke entiteit van de groep Dekimo (zelf een spin-off van de Gentse universiteit), is een systeemintegrator gevestigd in Gentbrugge. Door zijn ruime ervaring, met zowel geavanceerde technieken voor karakterherkenning als met workflow en archiveringstoepassingen, is Recomatics op korte tijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de documentenmarkt. De integratie van hun EasyForm NxG oplossingen met SharePoint van Microsoft is een belangrijke troef.
Recomatics werd eind december 2010 door Microsoft als eerste softwarebedrijf in België gecertificeerd als Gold ISV Partner voor “Software Solutions Competency”.
Het Gentse bedrijf is steeds meer actief in onze buurlanden Frankrijk en Nederland.

De klanten van Recomatics zijn te vinden in alle sectoren van de economie waar documenten – cheques, facturen, bestelbonnen, leveringnota’s, enz. - worden verwerkt. De klanten van RecoMatics zijn zowel banken als transportbedrijven, de openbare sector als distributieketens, enz. Ondermeer bedrijven als Fortis, Dexia, Furness Logistics, CCC-Continental Cargo Carriers, Thomas Cook, Jetair, AXA Bank, Nationale Bank, Katoennatie, Brantano, Accor, Sodexo, Colruyt, Vlerick Management School, enz., maken gebruik van de EasyForm software.
Meer op www.recomatics.com