26.8.10

RICHARD EICHHORN, NIEUWE MANAGING DIRECTOR BIJ R&M, VERANTWOORDELIJK VOOR DE WEST-EUROPESE REGIO

Reichle & De-Massari AG (R&M, www.rdm.com), Zwitserse producent van netwerkbekabeling, heeft de benoeming aangekondigd van Richard Eichhorn als managing director, verantwoordelijk voor de regio ScandinaviĆ«, BeNeLux, Frankrijk, UK, USA en Zuid–Afrika. Hij begon medio mei in zijn nieuwe functie en rapporteert aan Ingo Kubler, CSO van R&M.

Richard Eichhorn heeft de afgelopen twintig jaar diverse Sales Management en
directiefuncties vervuld bij netwerk- en technologie bedrijven. Hij begon bij Ergon en werkte achtereenvolgens bij Alcatel, Anixter en Nexans, in zowel de EMEA als Asia regio’s.

“Ik ben zeer verheugd om bij R&M aan de slag te kunnen. Mijn taak bestaat uit het uitbouwen van een volledig nieuwe organisatie, in een sector waarin ik steeds heb gewerkt en die ik dus door en door ken. Dit is een opportuniteit die je maar eens in je leven krijgt’, aldus Richard Eichhorn.

Martin Reichle, CEO van R&M benadrukt: ‘ We zijn zeer verheugd een manager van Richard’s kaliber toe te voegen aan het R&M team. Hij heeft een sterke operationele achtergrond kan bogen over meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Daarnaast zullen zijn perspectieven op de inzet van opkomende technologieĆ«n van onschatbare waarde zijn om ons marktaandeel over de hele regio uit te breiden.”
Meer informatie is te vinden op: http://www.rdm.com